Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

„Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal […]”

Toți mă condamnă, pentru felul exuberant de plictisitor în care scriu. Exact ca o pizdă fără chef de glume, mă gândesc și eu acum la tine. Ar trebui să fii flatat.
Am scris într-unul din comment-urile de la posturile trecute că nu am de gând să scriu pentru cineva anume, cum vrea fiecare și am scris și în primul post. E problema ta cititorule dacă ce scriu te plictisește într-atât de mult, sau consideri că nu ai capacitățile intelectuale de a digera nimicurile de pe aici. 🙂

Făcusem zilele trecute o retrospectivă a primăverilor, verilor, toamnelor, iernilor trecute și mi-am adus aminte de ce spunea un bâtrân cu ceva timp în urmă : „Pulifrici, când duci bălosul la neagră, ai grijă ca ea să aibă cel puțin atâtea clase cât are trenul, PESTE clasele tale.” Cu alte cuvinte : Fă … dragoste, numai cu intelectuale. Alea te satisfac pe deplin. No, de-a lungul timpului am cam făcut rabat de la această regulă și am ajuns să „calc” cearceafuri împreună cu individe ce-au făcut din mine un necrofil notoriu. Eram la un moment dat cu una și după binecunoscutul preludiu, la momentul oportun îmi zice : „Dă-i înainte!”. Am crezut că era vreun îndemn pentru mânat vacile, boii la căruță și i-am zis să înceapă fără mine că ies la o bere. S-a dus toată eScitația unde-a înțărcat dracu’ capra.

E cald afară și-aș vrea să-mi împart sudoarea cu o anume EA. Mă gândeam să mă fac manelist, dar decât să „le parchez” eu, prefer să „ne parcăm împreună”. E mai fain așa, un brainstorming sexual. 🙂

Am pățit o întâmplare pe care n-o pot relata acilea, din păcate. E greu să fii prost pe timp de criză. Acum mi-am adus aminte și de altă fază de zilele trecute. 🙂 Mă indispun intravenos, mă autoflagelez moral.

Știai că poți spune multe despre o persoană doar dacă te uiți la scrisul lui? Așa se face că unii analfabeți preferă să se facă de râs și să iasă din anonimat direct incognito! Undercover bro’, yo yo. Plictiseala, căldura și mahmureala nu mă lasă să mai produc dejecții literare inculte, fără noimă. Încep să devin lucid…
Mai scriu mâine. Baftă.

Anunțuri

17 răspunsuri la „„Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal […]”

 1. Ciresica MaMeMiMoMu 19/06/2009 la 18:32

  „Dă-i înainte!” :)) bine ca nu a inceput cu „da-i bice armasarule” :))

 2. kOoDoO 19/06/2009 la 18:42

  Ba..deci lol, am purtat discutia asta ieri vreo ora…si la urma urmei tot la nici o concluzie n-am ajuns. Ma rog, in acelasi timp la aceeasi concluzie am ajuns…ca de fiecare data. Totul foarte clar in neclaritatea lui. Chestia e ca am inceput sa vorbim amandoi despre diferite aspecte sexuale ale vietii fiecaruia, evidentiind evident evidentele amuzante. Citez : „Fa ai murit? Nu. Da-i inainte”…da` nu ti-am zis eu de asta ca am patit-o? Sau tu? Rahat, nu mai stiu.
  Apropo, femeile pseudointelectuale fac pseudosex?

 3. Învăţătorul 19/06/2009 la 18:57

  Cu siguranță ție ți s-a întâmplat din moment ce eu ți-am povestit-o 🙂 :P.
  Da!, Pseudointelectualele fac pseudosex. 🙂
  De-ăla cu cătușe, bici, cuburi de geață …:)))) Știi tu…

 4. Învăţătorul 19/06/2009 la 18:59

  @Ciresica: Era mai bine dacă zicea „Dă-i bice amăsarule!” :->
  Mă inspira. Așa Dă-i înainte, mână boii la pășune, du’ caii la adăpat …..

 5. Ciresica MaMeMiMoMu 19/06/2009 la 19:10

  :)))
  păi poate că avea şi astfel de intenţii, dar…nah…trebuia să îi deschizi cumva apetitul…şi muncile de genu ar stârni hormonii într-o femeie cu iq-ul mai mic decât numărul minutelor prestate .))

 6. Învăţătorul 19/06/2009 la 19:12

  Numărul de minute prestate de ea. Așa ai vrut să scrii … 🙂

 7. Ciresica MaMeMiMoMu 19/06/2009 la 19:16

  de tine dragul meu,de tine.Şi sper să nu aud vreun număr din ăla care să aibă directă legătură cu lumea fantasticului >:)

 8. kOoDoO 19/06/2009 la 19:20

  Niiii la pasune, Florica.

 9. Învăţătorul 19/06/2009 la 19:32

  O fi fantastic pentru tine… 😛
  La toți primul număr e mai scurt….de aici vine și expresia :„Cât e scurtul?”. Apoi crește, până se ofilește. Eu am libido-ul ridicat și un apetit sexual greu de potolit. 😉 Acum am fost doar modest. E exact ca bancul cu Bulă care poate să care 5 pepeni deodată. 🙂

 10. Ciresica MaMeMiMoMu 19/06/2009 la 19:46

  :)))) ok
  un amanunt pe care speram sa nu il aflu :))

 11. Învăţătorul 19/06/2009 la 19:52

  :))))
  Care din ele?

 12. daddyop 19/06/2009 la 20:13

  io totusi vand carucioru ala de butelie … 😀 sa stiti …

 13. saychese 20/06/2009 la 20:54

  da-i bice inainte bro`.Aia care zic ca scrii prost sa ne suga de familii si sa taca.Esti fenomenal.Good job! Mult noroc in continuare!…

 14. Laura 23/06/2009 la 00:45

  In Constanta toate drumurile duc la mare si-n blogosfera toate randurile duc la sex. E virtual, nu se consuma cine stie ce calorii sau placeri marcate cu un strigat, dar e mai sanatos. Stiinta n-a ajuns pana intr-acolo incat virusii da’leptop sa dea si boli venerice. Deci inca ne permitem partide neprotejate.
  In alta ordine de idei, ma bucur ca si tu asculti Parazitii. :D:D:D

 15. Învăţătorul 23/06/2009 la 00:59

  Până şi şoarecii de bibliotecă care au construit calculatoarele se gândeau la sex și Manole la fel (a zidit-o pe Ana și canci savarină). Totul a pornit de la sistemul binar (0,1), logica computaţională şi predicativă (DA, ȘI, SAU, NU, DACĂ etc.)…De la Adam și Eva. Atât am reținut de la disciplina Religie că femeia e cea care te împinge la păcate. 😀
  Ori mi se pare mie că totul are conotație sexuală, deloc peiorativă, ori sunt eu prea bolnav și vorbesc despre ce-mi prisosește 😀 Referitor la boli venerice virtuale, or’ să fie și din alea. Domeniul Inteligenței Artificiale (am avut plăcerea să studiez ceva despre in facultă’) tinde să avanseze și să crească precum în basme: într-un an cât alții în 3. etc. Revin pe tema aceasta cu un post zilele următoare după ce mai termin de scris la licență.

 16. Laura 23/06/2009 la 01:21

  Ok, astept. Spor ! 🙂

%d blogeri au apreciat asta: