Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Sex la … menstruație?

Adevărul e că aș vrea să scriu despre orice. Mă doare-n cot, oarecum de trafic. Mai mult mă interesează comment-urile, să văd părerea fiecăruia. Ce face Badea acuma e minciună pe lângă CE AM PUTEA FACE PRIN MIȘCAREA BLOGĂREASCĂ TOȚI. E de ajuns ca aceste doleanțe să fie transpuse în mici petiții undeva acolo sus ca să pună roțile și așa morbide în mișcare.
Scriu neintersat despre orice mă afectează ca și individ.

Urăsc papagalii sifilitici care-și dau importanță. Rahiticii care cred că-s Gangsta’ și că fac pământul să se-nvârtă. Buricul Pământului s-a proptit din pântecele, uterul astmaticii tocmai în ugerul Hangiței Lăptăreasa. Ghemotocul de blană ce-l aduni de-acolo (din buric) ar ține loc de păcură pentru încălzirea refugiaților din Africa, Orientul Mijlociu și câteva cătune de la Polii Magnetici; ba mai mult ar rămâne și rezervă pentru corporatiștii fomiști.

Banc: Un cățel se tot linge pe puțulică și la un moment dat se oprește și se gândește:
– Băi frate, eu ce naiba fac aici, dau sau iau?

Dilemă: Se poate face sex la menstruație? Se practică doar de Paște că-ți face ouăle roșii? Sau în amintirea sărbătorilor pascale, se practică de fiecare dată când ai ocazia?
De ce a murit Dracula? Avea de mâncare și nu suferea nimeni. Pe lângă asta și bărbații puteau lejer să facă dragoste, cu condiția să-și fi luat câte un Dracula în pat. Câștiga toată lumea: sex în trei, nu se păta nimic, Dracula era hrănit și nu piereau fete virgine.
Concluzie: Dați câte un Dracula, să ajungă la toată lumea.

Reclame

2 răspunsuri la „Sex la … menstruație?

  1. dan 26/06/2009 la 21:45

    Pic, scrii bine, tine-o tot asa. Succes!

  2. kOoDoO 26/06/2009 la 22:11

    Da ma, normal ca se poate. Daca vrei sa schimbi culoarea sulii, in caz ca te-ai plictisit sa-l vezi mereu la fel.
    De ce a murit Dracula? Pai e simplu mah. Pai ce, tu mananci ce caca vaca sau vaca?

%d blogeri au apreciat asta: