Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Calamităţi naturale

Oare furnicile poartă pistoale într-un război cu rachete???

Urăsc personajele care suferă de limbuție. Personaje care se dau importante pentru a fute ceva … cu gândul. Scafalogii care se dau importanți deși-s : “ce?, aaaaaa, ce,..zici? aaaaaaa….nu stiu, vezi și tu!”
Țăranii de oraș, nespălați, mârlani și analfabeți nu sunt frustrați! Ei sunt definiția ei! Propriile interese și mojicia primează înaintea bunului simț.

Personajele fictive ne conturează… voiam sa mai scriu ceva dar mi-am pierdut din șirul clipelor la fel, gândul gânditor.Am un fetiș pentru fetele nervoase sau cele aflate la ananghie. Au capul mai limpede, împroșcat cu idei care mai de care mai beligerante și gândesc în consecință. 🙂
Am ajuns la un capăt denigrant al vieții și am constatat că am dat cu piciorul multor lucruri bune, oportunități până acum. A plouat cam 2 ore, cred, m-am surescitat plăcut când am văzut cum s-a întunecat deodată și s-a pornit măcelul… Strada pe care stau e inundată. […] Îmi place noaptea, atinge apogeul linistii, totul intră în amorțeală. Poți auzi cum dorm copacii, cum cresc florile…

Anunțuri

Un răspuns la „Calamităţi naturale

  1. rasputin 29/06/2009 la 22:42

    mai sunt licurici la ora asta ?
    sau greieri ?
    🙂 … it’s a nice one 😉

%d blogeri au apreciat asta: