Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Gânduri de vacanță

Ne deplângem soarta și ne complacem în aceeași stare de la căderea comunismului încoace. Nu mai ai loc să arunci o vorbă, că ți-a luat colegu’ glanda; nu poți să-ți cumperi ceva de sictireala analfabeților care cred că dacă-s vânzători îs atot-puțernici.
Ne mirăm că unii au și alții nu. Ne mâncăm singuri de sub fund, ne mințim pe noi înșine și pe cei din jur, ne furăm între noi și ne întrebăm în același timp de ce la alte persoane se poate și la noi nu.
Putem accede la mai mult dar suntem condiționați de propriile trăiri și dorințe ascunse.

Am rămas și fără lacrimi! Nu mai am motive să plâng. Nu-mi iese frățică! Vreau să plâng, să mă consum în mine și nu ies lacrimile… A secat izvorul! 🙂
Mai nou am și probleme cu memoria și am o stare de spirit oarecum nașpa. Sunt precum o pulă de 80 de ani ce n-o poți resuscita. Nici macar cu Viagra.
Trăim într-o țară de curve pocăite și poponari hirotonisiți.

Anunțuri

6 răspunsuri la „Gânduri de vacanță

 1. Ciresica MaMeMiMoMu 20/08/2009 la 08:50

  „Trăim într-o ţară de curve pocăite şi poponari hirotonisiţi.”- eu cred că tu doar generalizezi acum datorită stării de „spirit oarecum naşpa”. Sunt sigură că găseşti şi altceva în afară de „curve pocăite şi poponari hirotonisiţi” doar că trebuie să cauţi cu mult calm şi multă atenţie 😉
  Smille and have a nice day! :*

 2. puppetsonastring 20/08/2009 la 11:16

  starea asta naspa ne-a cuprins pe toti, e din cauza traiului prost….sper ca inca mai ai speranta…la mine e pe terminate.

 3. Învăţătorul 20/08/2009 la 15:39

  @ Ciresica: nu generalizez….chiar deloc. Judeca la rece si ai sa intelegi ce am vrut sa eSprim.
  @puppets: mai ia de la mine eu mai am multa 🙂

 4. puppetsonastring 20/08/2009 la 20:52

  ok trimite-mi pe calea aerului :))

 5. kOoDoO 21/08/2009 la 08:54

  Da’ ce ma, s-a pocait Simona Sensual?

 6. Pingback:blogu, muncă cinstită, Franţa şi iubiţii « Nietzsche a murit

%d blogeri au apreciat asta: