Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Artistic Cuming :)

De ce face lumea poze artistice? În special femeile. Fă o poză să imortalizezi momentul în sine și gata. Las-o naibii de fandoseală.
Figuri domle’, ipostaze care mai de care chioare și stupide în exprimare.
Io nu-mi fac poze. Am 20 de poze cu mine și de obicei le păstrez doar pe cele mai sugestive, mai kynky 🙂 ,
pe alea vechi le mai șterg, dar îmi las câte una cel puțin, din fiecare an ca să știu ce schimbări s-au produs asupra fizicului meu și cât de fucked-up eram când voi plimba bastonul înaintând spre coada de la pensii.
Femeile în general nu-s mulțumite de cum arată și după ce-și aplică diverse retușuri (teoretic, pentru că defectele oricum se văd) colac peste pupăză, aplică retușuri și la poze. Ce noroc au femeile ca bărbații au inventat aparatele foto, calculatoarele și programele de retușat(poze); ca de altfel și celelalte aparate electrocasnice și nu numai. Asa puteți arăta și voi bine în lumea virtuală. FĂH FEMEIE, NATURAL e noul trend în materie de look. Dacă nici așa nu-i bun, precum zicea o amică: CALCIUL ajută dacă este luat pe cale orală. Uzul extern ajută la ten. 🙂 Fac și rime.
HEIL KOODOO

Dedicație de la mine pentru pretendentele la titlul de „Regina Nopții”. 😉

Reclame

7 răspunsuri la „Artistic Cuming :)

 1. d3vilbabe 29/08/2009 la 14:44

  pentru ca femeile, in mod biologic, sunt atrase de estetic. si sunt putin narcisiste. nu-i nimic rau in poze retusate si un machiaj in limita bunului simt. pe majoritatea daca le vezi nemachiate te sperii, asa ca, implicit, e si spre binele nostru, al privitorilor.

 2. Învăţătorul 29/08/2009 la 17:36

  de acord cu tine. dar până la a face o virtute dintr-o necesitate mai mult sau mai puțin benevolă e mult. 😀
  welcome! :* ms de comment.

 3. ciresica cu numele de MaMeMiMoMu 30/08/2009 la 15:52

  Pai exista o explicatie: femeile simple se „retuseaza” ca sa arate ca alea din reviste, alea din reviste se „retuseaza” ca sa fie copiate de alea simple. Intr-un final exista numai „sinteticul” si deloc „naturalul”.

  @ d3vilbabe: „femeile, in mod biologic, sunt atrase de estetic”. Scuza-ma, dar imi permit sa te contrazic,dar chestia asta e mai mult impusa. Ce o sa spuna cei din media ca X-uleasca azi nu s-a machiat sau ca nu s-a imbracat conform modei? Sa nu mai zic si de celelalte zeci de exemple legate de estetic.

  P.s: despre ce era subiectul?:))

 4. d3vilbabe 31/08/2009 la 07:00

  la vedete da. e impus. da’ la noi, pamantencele , o facem doar din dorinta de a parea mai frumoase,dragute,futabile,etc. nu sta nimeni dupa mine sa ma dea la ziar ca am iesit nemachiata din casa.

 5. Ciresica MaMeMiMoMu 31/08/2009 la 08:33

  esti „vedeta”? daca erai crede-ma ca sigur se gasea un „pierde vara” care sa se tina dupa poponeata ta :p

 6. kOoDoO 01/09/2009 la 07:31

  S-a gasit unu’

 7. saychese 02/09/2009 la 09:27

  wai, panaramele astea de la noi is batute in cap.pe ele nu au cum sa le convingi sa fie”naturale” ,chiar daca le zic si baietii , dar ele tot incuiete la minte is.Cat de pozele artistice sa zicem ca unele merg, da nu alea cu asfintit de soare sau mai stiu eu ce altceva ca borasc, alea is deja trecute.Daca is poze cu gagici goale „artistice” sau cu o masina frumoasa merge….:))

%d blogeri au apreciat asta: