Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Refulare…repulsie si extaz

Instinctele primordiale savureaza precum gandacii care descompun lesuri, gaurile cavernoase emotionale.
Socializarea presupune nu doar comunicarea cu cei din jur ci si admiterea subconstientului si pornirilor ce zac in individul aflat in imediata apropiere.

Dorinta de exteriorizare devine intrinseca, se auto-sustine si se pierde in vant precum fumul fara vreun rezultat aparte care sa multumeasca sinele.

Singur in neliniste, ma ascund in si prin munca de ceea ce ma dezintegreaza emotional.
Resping orice urma de placere momentana, tangentiala, adiacenta la nesimtire si depravare haotica. ce rol mai joaca valorile morale, sociale si culturale, cand excitarea de moment si reminiscentele reptiliene ne fac sa refulam cand, cu si cum nu trebuie? Suntem oripilati pana peste masura de numeroase intamplari, vorbe
si fapte dar de teama respingerii mentalului socio-colectiv deliberam in suc propriu si digeram destructiv.

Anunțuri

11 răspunsuri la „Refulare…repulsie si extaz

 1. kOoDoO 29/10/2009 la 08:57

  Din cand in cand vrem doar sa fim ascultati. Eventual, compatimiti si ajutati cu o vorba buna, chiar daca e nesatisfacatoare pentru sine insusi. Dar indefinit este mai bine decat sa te lupti de unul singur cu morile de vant din propriile frustrari si probleme.
  Emotional? Emotionalul nu vezi ca nu mai are nici un interes manifestat? Este repugnat, subevaluat si de cele mai multe ori suprimat. Ocazional, iti mai da suturi psihologice sa-l mai bagi in seama si pe el, te mai rupe din cursa nebuna pe care o duci in actual. Si cum, din moment ce il suprimi,nu are cum sa fie de bun augur, iei si mai suferi putin.
  Respingem…adiacenta la nesimtire si depravare haotica. Valorile morale, sociale si culturale toata lumea se lauda ca le detine, pana li se ofera prima ocazie de a refula in cele mai diferite moduri care le da de gol trasaturile lipsite de integritate personala, pornite din propriul egoism feroce de a vindeca propriile rani prin ranirea altora sau posibilitatea de a face rau fara repercusiuni majore.
  Eu unul, sincer, prefer sa stau de vorba cu tine la o bere.

 2. Învăţătorul 29/10/2009 la 14:54

  Si eu….:))
  Ajuta mai mult decat o sedinta la psiholog! 😉
  Primim paciente spre evaluare psihica…in functie de rezultat le trimitem sau nu la Doctor Manhatan a.k.a. MISU! :)))))

 3. d3vilbabe 30/10/2009 la 09:22

  deep, very deep ! :))
  refularea e cea mai proasta alegere, crede-ma, stiu perfect ce spun 🙂 mai bine urli, bati, izbesti, trantesti, babilonesti, te descarci, indiferent cate valori morale ai incalca, vei fi intreg, dupa ce vei iesi din asta. de la prea multe refulari se nasc criminalii in serie si pedofilii. exteriorizeaza-te si profita de persoanele care-ti sunt aproape. datoria lor ca prieteni e sa te accepte, indiferent cate oale ai tranti. 🙂

 4. Învăţătorul 30/10/2009 la 19:09

  Aha. Si tu ai dreptate. 🙂 In sfarsit nu te pot contrazice 🙂 😛

 5. kOoDoO 30/10/2009 la 19:34

  Si cine a zis de criminalii in serie ca ar fi oameni rai?

 6. d3vilbabe 30/10/2009 la 22:16

  n-ai putut niciodata, doar te-am lasat eu sa-ti faci de cap :))
  nu, nu-s rai, n-auzi, saracii, ca-s doar frustrati si au tinut prea mult la ceilalti?:P

 7. kOoDoO 31/10/2009 la 12:50

  Nu, o fac din placere si sunt considerati pe nedrept cu probleme psihice. Mai sunt si unii care o fac fiindca-s provocati foarte usor. Altii omoara pe cei fara de maniere, considerand prin asta ca fac un bine omenirii. Si nu cred ca suntem noi aia in masura sa-i judecam atat de subiectiv.

 8. kOoDoO 31/10/2009 la 16:27

  Letter from Hannibal Lecter (convicted for 11 murders and canibalism) to FBI agent :
  „We live in a primitive time, don’t we Will? Neither savage nor wise. Half measures are the curse of it. Any rational society would either kill me or put me to some use. What a collection of scars you have. Never forget who gave you the best of them, and be grateful, our scars have the power to remind us that the past was real.
  Do you dream much, Will? I think of you often.”

 9. joschilotii 20/11/2009 la 23:14

  aceste lucruri ne”doare” 🙂

 10. joschilotii 20/11/2009 la 23:17

  mai ales ”repulsia și extazul” 🙂

 11. Învăţătorul 20/11/2009 la 23:18

  Bine ai revenit…pacat ca n-am mai scris 🙂

%d blogeri au apreciat asta: