Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

ghid de inteles barbatii si femeile

sentimentele le afisam si distribuim in pofida asteptarilor, le atribuim roluri de reciprocitate si asociativitate, in functie de convenientele alter ego-ului. cine suntem de fapt? ce vrem? suntem nimic si vrem ceea ce suntem.
deunazi citisem pe net, nu dintr-o placere morbida ci idn pura intamplare despre asa zisele ghiduri de inteles femeile/barbatii!
la ce cacat pansat iti trebuie asa ceva? de cand nu se mai poate intelege om cu om, femeie cu barbat? Aici si aici duc astia totul la extreme. astea sunt selectiile cele mai cele.
mai enervant e ca s-au si postat commenturi vis-a-vis de carte.
cand pnm, au invatat ciobenii romani sa scrie? astia de au facut site-ul nu stiu ca se scrie prescurtat ca sa scrii mai repede si sa te duci dracului sa te caci/bei cafeaua/faci o buceala/sa duci pionierul la ecluza/resapezi caucioace/sa arzi mancare in bucatarie…treburi din astea zilnice care sunt mai importante decat cititul parerilor idioate ale unor „maestri in ale dragaloseniei si pupatului in fund de mici”.
cum sa-si descopere barbatii latura feminina si femeile latura barbateasca. de asta se inmultesc poponarii si lesbienele.
de prea mult bine intre hetero. e asa de fain in comunitatea asta incat numai in comunitatile de homosexuali gasesti iubire fara margini, varsta, pozitie sociala si financiara si convingeri sexuale aparte sau din interes.
La TV numai emisiuni de toata jena pentru toti jenibilii. Nu pot duce 1 lingura de ciorba la gura fara sa trebuiasca sa schimb cumva postul.
nimic romanesc bun. astept ziua in care sa se inventeze TV-urile cu control de acsa al emisiunilor. sa pot apasa de pe telecomanda ERASE/DELETE la toti chiorpecii. sa le var cate o p..la in occipital si sa iasa prin parietal.

sfat: fiti buni, dar nu va aplecati dupa sapun ca murim cu totii.
PS: urmatoarea lesbi care-mi mai declara viata si iubire vesnica o ard pe rug si pe-a mea o dau la rate….

Reclame

9 răspunsuri la „ghid de inteles barbatii si femeile

 1. albastra 06/01/2010 la 22:58

  si daca un gay iti declara iubire vesnica ce faci? :))

 2. Învăţătorul 06/01/2010 la 23:13

  se schimba foaia… eu ma ard si lui i-o tai! dar inainte ii dau cu ardei picant pe gaura… si cu nisip sa scuipe sticla:D:D
  tii cu ursul? :))

 3. albastra 06/01/2010 la 23:19

  tin cu mos craciun 😛

 4. Învăţătorul 06/01/2010 la 23:25

  Si eu cu Craiasa Zapezii!! 😛
  fara ea … canci zapada.:)) […]

 5. kOoDoO 07/01/2010 la 01:45

  Eu tin cu melcii.

 6. albastra 10/01/2010 la 20:51

  daca tii cu craiasa zapezilor, ma cam arzi sub centura :))

 7. Învăţătorul 10/01/2010 la 21:59

  si nu vrem sa se intample asta….!
  sau vrem? 😀
  o sa tin si-o sa fiu cel care… 😉

 8. albastra 11/01/2010 la 22:25

  sigur,sigur?
  vezi ca socoteala de acasa, nu mereu se potriveste cu aia din targ 😀

 9. Învăţătorul 12/01/2010 la 00:13

  stiu…dar, chiar si asa….daca nu o sa o potrivim cu mana:P

%d blogeri au apreciat asta: