Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Trai Nenica…Fii barbata!!!

S-a mai terminat o zi si uite asa am ajuns la concluzia ca pe cat a fost de frumos afara, pe-atat de mult nu te poti bucura de zi si vreme in sine.
Suferinta unor femei e fara margini, infinita chiar si tinde sa epateze mai mult decat le permite propria prostie, intr-o zi obisnuita. Cum ziceam si prin alte posturi si pe alte bloguri, femeile tind sa-si complice existenta inutil, se cearta fara noima, fac din tantar armasar. De ce?
Nici ele nu stiu. Ideea e ca o fac.

Periodic, primesc complimente de genul: esti misogin (nu e la fel si in cazul de ieri, se stie ce si cum)! Asta pentru ca in loc sa inteleaga mesajul, se cramponeaza, incalcesc in cuvinte.
Mai ales cand se plictisesc in fata calculatorului(un rau necesar pe care alta data l-ar fi schimbat oricand cu un dildo sau cu un fuck buddies, depinde de care i se pare ca produce mai multa caldura intr-un anume moment al unei zile ploioase).

Lasa-ti lucrurile asa cum sunt si nu incercati sa mai starniti repulsie, fata de voi insiva. 😉
As fi vrut sa dau niste exemple mai mult decat suficiente, dar nu-i frumos si nu se cade sa scoatem vorba din casa sau sa spalam hainele in public, doar de dragul argumentarii.

Ceva care sa va ajute: Fetele de altadata!

Anunțuri

6 răspunsuri la „Trai Nenica…Fii barbata!!!

 1. Hubba Bubba 25/03/2010 la 13:02

  Du-ti, brie… misoginule :))

 2. Semafor 25/03/2010 la 13:30

  Bine ca nu primesti complimente avand legatura cu regnul animal, ca de exemplu: magarule, porcule, bovina (pe la pipitele din Iasi aud frecvent apelativele astea) :))
  Si daca si tu esti misogin, eu ma fac popa. (Daca pana acum nu ti-am dat motive sa-ti exerciti misoginismul fata de moi, merg pe premisa ca nici nu esti.)

 3. Învăţătorul 25/03/2010 la 13:33

  Eu la radacina nu sunt…:)
  Nu stiu in alta parte sau in alte circumstante…dar premisa ta e buna. 🙂 😀

 4. Chocolate Follie 25/03/2010 la 21:35

  Hai maaa, ca nu suntem toate asa 😆 e naspa de tine daca doar peste fete de genul ai dat :-s cauta si tu ceva mai bun! :> [mdeea, stiu ca merg greu cautarile..]

 5. Învăţătorul 25/03/2010 la 21:41

  Stiu mai care, cine ce si cum. Am un fler aparte si nu ma insel decat in FFFF putine cazuri. 😉 😀
  Eu nu caut nimic. E lunga discutia pe tema asta si putine/putini ar intelege cu adevarat. 😉 Smile…

 6. miscellaneous11 01/04/2010 la 00:01

  Nu ma pot abtine, scuze: lasati* 😛
  Si acum despre articol: cam asa e. Pentru femei, totul e un razboi si se cramponeaza asupra fiecarei metafore. Ce sa le faci, trebuie sa le intelegem si pe ele. 😛

%d blogeri au apreciat asta: