Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

439, 69

Cat de frustrant poate fi, sa-ti doresti sa intri in viata personala a unora ca si PAPA(lapte)RAZZI?
Mai sunt cativa, stereotipuri Mircea Badea Sou si Victor Ciutacu CU Pliciul, care n-au alta treaba decat sa scormoneasca rahatul si sa abereze, doar doar o puti in vreun fel, mai mult pozitiv pentru ei.
Asta se intampla cand unii, mai mediocri asa, in loc sa-si vada de matzele moarte din curte, imprastie orez in alta parte. (Stiti voi, de-alea cu Sorcova, vesela….).
Ce-i de neinteles pentru mine e ca, „Politia Comunitara a Bloggerilor”, sufera de nebagare in seama. :))) Suferinzi fiind de NEsexLUCIDARE si FUTOmanie, critica trairile si experientele licentioase ale unor blogg-eri.
Rahiticilor, sa va sparg la testoasa.

Daca stiam ca pentru a fi prost se face scoala ONLINE, ma pregateam cu sarg si constiinciozitate sa intru in aceeasi sorginte, asa de dragul discutiei si sa vad lumea si de cealalta parte a baricadei.
Cand o sa imi permita timpul, intr-o viata viitoare sau anterioara cred, o sa incerc sa aprofundez conceptul de INTELIGENTA ARTIFICIALA. Poate asa o sa fericesc si mamele DOMNIIILOR VOASTRE si sa va implinesc visul: to get laid with a woman! :)))))
Cum de va tine pamantul umbra si va mai suportati cand va uitati in oglinda? 😆

LAterEdit: Fetelor, vreau sa vad cum dansati acum cu mine!!!

Reclame

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat asta: