Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Si ne mai mira lumea in care traim…

Anunțuri

5 răspunsuri la „Si ne mai mira lumea in care traim…

 1. Florin Iepan 05/08/2010 la 19:06

  Păi având în vedere că femeile nu experimentează un orgasm la fel de des ca un bărbat, e normal ca sexul să nu fie un motiv la fel de evident de înșelare ca pentru un bărbat… și da, bărbații se pot manifesta sentimental după ce sunt satisfăcuți sexual, în timp ce o femeie ajunge să facă sex după ce a fost satisfăcută pe plan emoțional… asta este realitatea, chiar dacă ne place ori ba… femeile nu sunt bărbați și nici viceversa.

  ps: excepțiile însă confirmă regula… dacă un bărbat investește sentimente pentru a ajunge la sex (face curte mai pe românește), la fel o femeie se poate oferi doar pentru a ajunge la partea sentimentală a partenerului… 🙂

  • Învăţătorul 05/08/2010 la 22:54

   Adevarat si ce zici tu, dar depinde din ce unghi privesti problema.
   Oricum studiul/statistica e neconcludenta, mai ales de cum a pus problema asa-zisa cercetatoare, sau poate e din vina celui care a tradus, dupa „ureche”.

 2. nevers70 06/08/2010 la 08:31

  Domnul Badea imi lasa impresia ca se teme de comparatii… si totusi, sta-n Gura presei in fiecare noapte…
  (sa insel pentru euro, dolari sau lire?) gandul cu care plec spre blogul meu de nimic.

 3. Summer 07/08/2010 la 20:50

  Da, ne mira, pentru ca de fiecare data cand ne imaginam ca le-am vazut pe toate, apare ceva nou care ne surprinde la fel de mult ca si discursul cretin al prezentatorului din video.

 4. kOoDoO 09/08/2010 la 18:29

  Insel pentru sentimentul in sine, daca ar fi 🙂

%d blogeri au apreciat asta: