Teach3r's Blog

Teachers open the door, but you must walk through it yourself. Am numai 2 calitati: sunt constituit numai din defecte si detin toate viciile.

Tevelisme.

Tigania se plateste la fel de scump ca si hotia, prostia si domnia.
Asistam din ce in ce mai strident, la anumite miscari da masele, depuneri de tartru la genunchi, nervi spinali, vagus incordati la maxim, intru teoretizarea prostiei si-a promovari ei pe cele mai inalte culmi posibile, ale mileniului trei. „Ala” Minune si-a promovat noul „compact-disc” la 0 tv. Mai si tentativa aia de om, care-i mai mare decat buricul daca ridica ambele maini sus, a zis ca vrea sa lanseze un album pe 8 Martie, deci care este, care sa fie si citez: „ă living histori”. Deci romanii si vecinii ei, da, este cei mai mare consumatori de muzica.
indemn pe aceasta cale tuturor romanilor, sa cumpere acel album, sa i se indeplineasca si SemiBuricosului restul viselor. (alea umede se implinesc in fiecare zi, mai ales pe-o vreme ca asta, cand s-a topit toata zapada si guvernul taie si spanzura). Nu-i gata „Muica”, nu-i de-ajuns ca geme tara de prosti, acum ii si sarbatorim. Aveau ei acolo in curtea 0 tv-ului, mari fratica, zmei paralei la protap, stacane bronzuite, titanite pline cu vinuri de la Roma, precum si gurile si restul arealului de simturi umane, poleite cu Haur.
Ce sa mai vrea tiganii nostri, de la rromania?
Ii vestim, le angajam vornici, crainicese si „cracanate”.
„Ce-ti doresc eu tie, dulce rRomanie?
Sa te schimbi in Tziganie,
tara mea de doruri, tara de dusmani
Si cu frati de cruce rastigniti in siș.

Tambale nervoase, cantati pentru ei,
Pentru ciorile vestite si tziganii zmei.”
… Restul intr-o editie ulterioara.

Ca sa nu fiu misogin, asa cum femeile si-au cerut dreptul la egalitate in fata barbatilor, acum trebuie sa suporte.
Discutam cu un amic, acum ceva vreme in urma, ca daca ai o cheie care deschide mai multe lacate atunci acea cheie e smechera, e cheia cheilor… In schimb daca un lacat se deschide cu o majoritate covarsitoare de chei, e clar ca ai un lacat de cacat. Acelasi principiu se aplica si femeilor si barbatilor cand vine vorba de relatii socio-sexuale. De dimineata de la ora 7:30, vorba aia „trecute fix”, o puzderie de „almanahe”, „carti de istorie”, „antici”, „strabuni” (si stranebuni), pe langa faptul ca incalzeau aerul din autobuz si-l impingeau dintr-un capat al altuia al orasului, s-au intalnit sa povesteasca. Sa povesteasca despre faptul ca nu mai ai ce citi in ziar, reviste, tv, pentru ca mări, nu mai ai ce.
Vinovati sunt DOAR barbatii, ca le-au dat voie femeilor sa faca ce vor cu ei si pentru ca au dat spre folosinta tehnologiile inovatoare, femeilor. 🙂 Stim noi care!!!

*orice asemanare cu persoane reale, este pur si simplu accidentala.

Reclame

5 răspunsuri la „Tevelisme.

 1. Ovidiu 10/12/2010 la 14:48

  Nu inteleg. Deci e rau ca sunt tigani in romania si se promoveaza incultura. Apoi e rau ca barbatii au lasat autoritatea (in unele cazuri) pe mana femeilor ca sa … nu se intample nimic ?! .. sau ce sa se intample ?! Dar mi-a placut analogia cu lacatul.

 2. Învăţătorul 10/12/2010 la 15:18

  Daca nu intelegi de ce mai citesti? 🙂

 3. Ovidiu 10/12/2010 la 15:56

  Jesus. Asta e contra ta maxima ?!

 4. Învăţătorul 10/12/2010 la 17:01

  Nici nu am simtit nevoia sa te contrez in vreun fel. 😉
  Precum zice si titlul postului, relatam doar despre ce e la TV, la partea cu barbatii, intrucat, cu asta am si inceput relatarea. E greu acolo sus?

 5. Ovidiu 10/12/2010 la 18:28

  Era mai bine daca imi raspundeai si tu frumos, la prima intrebare. Eram curios sa intzeleg ce ai vrut sa zici, dar te-ai atacat imediat fara nici un motiv.

%d blogeri au apreciat asta: